Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Darlin' I'm feeling pretty lonesome...


Älskling

Älskling
jag känner mig rätt ensam
hur har du det i landet i söder
Bronkit och mögel
jag har blöta skor
och kalla fingrar
vandrar på isen
aktar mig för dödshål
typ

hur har du det i skolan
älskling
har du lärt dig tillräckligt
kan du komma hem snart
älskling

jag drömmer om dig
på nätterna
på dagarna
vi sitter på verandan
som vi inte byggt än
lyssnar på
ja, du vet
och solen går ned
över rucklet på andra sidan vägen

älskling
när kommer du hem
det är så ensamt
ingen att prata med
om ångesten som sakta smyger
sådär nära
flåsar lätt i nacken vid varje handling
du vet
vad jag menar

älskling
när kommer du hem

Älskling?




Övriga genrer av Obnoxious
Läst 436 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-27 23:15



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
hoppas du skickar det till henne..
2009-02-09

  Just Emotions
saknad.. den delas av många.. men känns så ensam..
2009-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Obnoxious
Obnoxious