Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att se sanningen...


Nyvunnen

Fördelen med visshet
förtas av smärtan
Smärtan fördelar sig
i varje cell
Vill riktigt borra sig fast
Det var skönt att blunda
låta livet bara vara
men nu känns det mera
levande än jag tvingats
erkänna
Sanningen
brutal och segerviss
står för dörren
Sopar rent i unkna vrår
där lögner samlats
Här finns inte plats för er längre!
Nu spirar vårens tecken
i nuvunnen själ
Ärren bleknar i ljuset




Fri vers av Moniqa
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-28 10:05



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jo då..tjusigt skaldat värre!!!!Applåder!!!
2009-01-28

  Maria Natasja
"Ärren bleknar i ljuset" Snyggt!
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa