Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kissar små och vad de hittar på


Kisse kisse katt

Kisse kisse katt
har du fått fnatt
fastnat mellan skåpet och kylen
Trevar river jamar
får en hjälpande hand
Det var precis så jag dig fick fatt
Nu sover du nog ovaggad i natt
Du lilla kisse kisse katt




Fri vers av Moniqa
Läst 431 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-28 11:03



Bookmark and Share


  Moniqa
Niger fint åt kommentar :-)
2009-01-29

  Carola Zettergren
Katter kan!!! Allt möjligt!!!:):)
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa