att bejaka sin barnsligt lekfulla kreativitet" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att bejaka sin barnsligt lekfulla kreativitet


S(t)olGrö(n)t




Idag äter jag gröt lagad på solsken.

Vickar på stolen nästan maniskt,
som ett barn som övar sej kognitivt.

Jag låtsas att solen är grön.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-28 13:26



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)Härligt!!!
2009-01-28

  thyra
Levande, texten gör mig glad!
2009-01-28

  Anders Nordlander VIP
lär sig matematik genom att vicka på stolen, jämvikt!!! Bra text
2009-01-28

  Måna N. Berger
Du är som sagt en baddare på de här lekarna, mitt inre barn hoppar jämfota och applåderar barnet i dig!
2009-01-28

  Cosmic Johanna
Roligt orginell, att bejaka leklust och det inre barnet...gör mig glad..och att speglas i det.
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP