Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärleks dikt


JAG ÖNSKAR JAG ÖNSKAR MIG

Jag önskar att du aldrig hade kommit hit
Jag önskar att vi aldrig hade träffats
Jag önskar att du kunde försvinna
Jag önskar att hon kommer att dumpa dig
Jag önskar att du försvinner här i från
Jag önskar att du älskade mig och ingen annan .
Jag önskar att du fattar att jag älskar dig och att
det är dig jag vill ha o ha en kram , en puss , ett förhållande med.
Att bara få drömma att jag har dig det är en önskan .
Jag önskar att mina tårar sluta rinna
Jag önskar att jag glömmer bort dig
Jag önskar allt det här........

Men du måste endå förstå
att du är en idoit som kommer hit och sabbar
för alla. Börjar bråka med nästan alla .
Du började "gilla " mig sa du va den sanning
hur jävla mycket har du ljugit om för mig?
Du sa att du aldrig skulle klara av att ljuga för mig
men det gjorde du om om om om igen !
Jag trodde de var något speciellt mellan oss men jag hade nog fel
Du säger att kärlek är en annan sak i din ålder men där har du fel !
Ålder är siffror skriva på ett papper , liksom man kan bara ta dom där jävla
papprerna och bränna upp så lätt är de .
Men det förstår visst inte du , din dumma idoit
jag som litade på dig och trodde att de va starka band mellan oss..
Ingen kunde komma i mellan o sabba !
Jag hade fel , FY FAN !

Jag älskar dig men jag hatar dig me !
Hur ska allt gå
Vi kommer inte gå skiljda vägar eller?




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter