Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu fylls själen på nytt av lust att resa


Jag vandrade genom mörker
genom tomrum
genom tystnader ...

Långt bort till främmande land
och
Långt över havet
färdades jag

Slutligen
kom jag hit
Till dig

Nu fylls själen på nytt
av lust att resa

Nu går fötterna glatt
och villigt framåt

Det börjar finnas
en äng mellan oss

Vi närmar oss varandra
ännu ett steg
och
Vi ska vara tillsammans
för alltid





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1657 gånger och applåderad av 53 personer
Publicerad 2009-01-28 18:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När det finns trygghet, när det finns tillit, då är det mening att säga "JA" till en invit - och finalen är fantastisk "Vi ska vara tillsammans för alltid"!
2021-06-18

  Bibbi VIP
Känner igen tillsåndet exakt.
2019-04-17

  Betlehemsstjärnan VIP
Vilka kärleksord..och bilden som ger ännu mer känsla över orden. Dina ord lyser, vännen, och resan är påbörjad/B
2009-02-14

  Ewa Flower
Så mycket hopp denna inger, den gör mig hoppfull och glad! Att våga hoppas på något nytt! från hoppfull EWA!!!
2009-02-10

    © Birgitta Wäppling VIP
Roligt att se att glädjen och lusten till livet återkommer.
2009-02-08

    wildrosen
gripande vackert..applåd
2009-02-05

  mare VIP
Rader som lyfter själen till högre nivå........
2009-02-01

  * Ammi *
Åh, bara så underbart skrivet vännen!
applåder
2009-01-31

  Michaela Dutius
Det börjar finnas

en äng mellan oss

Ord som lovar att något kan växa-att det finns grogrund för kärleken
Kram
2009-01-31

  Nasrin
Hoppfullt och vackert!
2009-01-30

    Tea Alex
Gulligt!
2009-01-30

  kärleks ängel
hoppet är det sista som lämnar tron
2009-01-30

  Eaglemountains VIP
Så vacker, i hoppfullhet skriven .....
2009-01-29

  Cosmic Johanna
Underbart hoppfull, glad för detta, för din lust...
2009-01-29

  albertina
vackert.
bokmärker
2009-01-29

  -Ulla Tilemo- VIP
Som om något är på väg....något nytt att hoppas på.
2009-01-29

  Jonas Rudberg
Raderna "det börjar finnas en äng mellan oss" tycker jag extra väldigt mycket om...
2009-01-28

    Al Lanzon
Vackert!
2009-01-28

  Suzy med punkterna
Rader fulla av hopp och det ger mig hopp också. Tack!
2009-01-28

  Eva Langrath VIP
Hoppfull ,längtansfull och på väg blir min känsla när ajg läser dessa vackra ord.

Eva
2009-01-28

  anits VIP
Mycket vackert och förhoppningsfullt
gläds med dig att du känner så
2009-01-28

  zinna
Fantastiskt, glädjer mig, får mitt hjärta att sjunga, sjunga för dig och dina vackra ord...
Kram
2009-01-28

  Blåbäret
framtidstro...förhoppningsfulla rader som andas liv
2009-01-28

  friheten
Gillas detta:

"Jag vandrade genom mörker

genom tomrum

genom tystnader ..."
2009-01-28

  Mr Lindemann VIP
Glädjer mig för att du känner så!
2009-01-28

  friheten
Vacker srkiven!
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic