Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ska fan vara poet.

Jag har inga demoner,ingen ångest,inte ens en liten fobi.

Jag är inte cynisk eller destruktiv.

Jag är inte eremit eller bor i kollektiv.

Jag röker inte på och pimplar inte rödtjut.

Jag är inte nostalgisk eller drömmande.

Jag är inte vapenvägrare eller pacifist.

Jag är inte sinnessjuk eller deprimerad..

men jag har fördomar???

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-01 19:13



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Sista raden i ditt "rannsakande"...ger en skön befriande känsla, men missförstå mig inte nu, jag tolkar det häri att vår självuppfattning är lite missinriktad. Hur som helst gillas denna!
2009-02-01

  © anakreon VIP
Så ruggigt att stå
på parnassen
och vara lyckligast
i klassen!
Carl-Erik
applåderar
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver