Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på kärlekens återkomst

Minns lyckan när den fanns
och kärleken, som vi båda gav en chans
den glädje som spirade förut
innan allt det vackra så plötsligt tog slut

kommer Du ihåg den lycka som var
när kärleken och vänskapen fanns kvar
och den sanna glädjen, jag var lycklig och glad
men kärleken försvann – trots att jag bönade och bad

i denna tid då salighet fanns
en sagolikt lycklig romans
när kärleken blommade, det känns som igår
men lyckan kommer, lyckan går

så jag önskar att kärleken och lyckan kommer tillbaka
och att man av glädjens sprudlande sällhet åter får smaka
jag har en förhoppning att det åter ska tändas ett kärlekens ljus
och att man får känna glädje i ett lyckorus


Så lång tid har gått, och jag har väntat på Dig
så snälla Du, kom så fort Du kan till mig
för då kommer kärleken att börjar spira igen
och det kommer den att göra när Du kommer, min förväntade kärleks vän




© Ted Örnberg 2009
Foto:www.fotoakuten.se




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 490 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-01-28 19:36



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Kärlekens längtan som finns i oss alla beskrivna i levande ord.

Eva
2009-01-29

  -Ulla Tilemo- VIP
Här andas längtan efter kärlek i så vackra ord så den hårdaste knut blir upplöst direkt.....
Fint poetat. Applåd
2009-01-29

    ej medlem längre
jättefin!
2009-01-28

  Maria T
Du skriver så vackert om en kärlek
som försvann och om längtan efter
en ny kärlek som ska börja spira.
2009-01-28

  Bibbi VIP
Skriver under på anits här.
Applåd!
2009-01-28

  anits VIP
Så vackert skrivit om längtan
efter kärleken den rätta kärleken
2009-01-28

  Lotti
ja du skriver så fint om längtan
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP