Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manifesterad energi

Här är så tyst
jag hör bara vinden susa
jag kan höra värmen
från elementen
och elektriciteten
ur mina saker
jag kan känna kyrkans starka närvaro
och källans snabba makt
jag känner bylivets kluvna trygghet
och familjens varma famn

Och jag sträcker ut mina armar
för att manifestera min själ
i min kropp

Och varje cell suger åt sig
och helas.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 468 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-29 03:37



Bookmark and Share


  Tim Söderberg
Så många av livets element vi kan fånga till oss. mycket bra text. den här gillar jag skarpt!
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin