Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett djupt andetag

Osäkerhet styr

ovisshet

ställ mig inte bredvid

 

Låt mig få veta

att jag duger

med det jag har att komma med

 

Säg mig

hur mår du idag?

Du behöver inte le mot mig

Bara andas mot mig

ge mig ett andetag




Fri vers av Bissen
Läst 379 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-29 16:17



Bookmark and Share


    Collection
Ibland behöver man bara en enkel ärlig fråga.
Fin text Ullis! Ärlig och enkel.
2009-02-26

  Mr Lindemann VIP
En text att andas in i.
Att låta texten sjunka in i ens medvetande samtidigt som man inser vidden av andningens betydelse då anden går förlorad

Tappar andan
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen