Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min WC Är Kopplad Till Det Allmänna Avloppssystemet




Jag trycker på spola så är skiten vips borta.

Nu spolar grannarna ovanför.

Det inger en känsla av gemenskap.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-29 17:22



Bookmark and Share


  glittertindra
hehe, som gamla tiders kompisdass...
2009-01-29

    MaryMo
Logiskt och förvirrande på samma gång! En skitsak egentligen *s*!
2009-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP