Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En omskrivning av en tidigare kortis.


Mappen Du

Jag önskar att du försvann ur mitt minne
att jag kunde välja mappen Du
och trycka på delete

Men du är lagrad i den djupaste vrå
med en kod av miljoner siffror

Jag kan inte knäcka den

Det knäcker mig




Fri vers av Jenny*
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-29 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny*
Jenny*