Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i rummet bredvid



strax intill formas liv

överlevnad överlämnas
uttryck
levnad tar vid


lyssnar varsamt

hör

stilla växer självrespekt


mitt i andras avstängdhet och stress
reser någon långsamt mot
sig själv

ansiktet mot en framtid

en öppen själ vänder in
mot ett alltid





Fri vers av Vågan
Läst 465 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-29 20:19



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vacker dikt...med rofylld ton.

applåder!
2009-03-13

  Miss Mod
Tycker mycket om den här texten
2009-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Vågan
Vågan