Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trakasserierna från min granne har gett resultat hos mig

 




Revansch

 

r e v a n s c h

smaka på det ordet

ljuvligt eller hur

 

låg profil

inte ett ord tillbaks

bara tystnad från mig

 

min brevlåda

på hans staket

är nu flyttad

 

postens tillmötesgående

kommunens fullkomliga stöd

och brevlådan har en annan plats

 

jag slipper se hans

arga uppsyn och nu är jag

fullkomligt lycklig

 

berusad av revanschkänslor

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-30 12:01



Bookmark and Share


  Hans Christian
*ler gott* Kram :o)
2009-01-30

  Bibbi VIP
Du bereder mig ett gott skratt Ulla som så ofta!
Jag njuter tillsammans med Dig åt denna revansch.
Applåd!
2009-01-30

  Njord
Även en brevlåda kan göra livet värt att leva. Kul text
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP