Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina livlinor.....
ni som alltid stöttar och skickar varma tankar
skriver vackra texter
bryr er om.....



Till mina livlinor

 

ni tinar isen och kylan

som uppstår i mitt sköra tillstånd

ni ser till att ta er in

och ge mig värme

ger mig ställtid

väntar ut mig

förundrar mig

tänk att ni är där

att ni hela tiden

finns där

 

min tacksamhet är gränslös




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-01-30 12:12



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Hät INorrköping tycker vi att du är skön

Delar av Norrköping tycker du skriver bra

Men det är endast jag om ger applåder
2009-01-31

  * Ammi *
Värmande yllekramar från Norrland skickar jag dig, du är själv en livlina, glöm inte det vännen!
2009-01-30

  Bibbi VIP
Ja, Du vet ju älskade Ulla att jag tassar på tå och smyger mig in och ger Dig en godnattkram och puss på kind ofta sedan Du somnat i natten...
Applåd och bokmärke.
2009-01-30

  Eaglemountains VIP
min tacksamhet till Dig är gränslös ....tack för att Du finns, och uppmuntrar - skriver vackra texter, och bryr DIG ....
2009-01-30

    sunnanvind
Livlinor...vänner...tänk så viktigt! kramar dig vännen!
2009-01-30

  genni
Viktigt med livlinor, fin text.
2009-01-30

  Teresia Ridell
Så vackert !
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP