Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ny upplaga

 

när jag träffade

mina gamla vänner

kunde jag ta mått

på mig själv

 

i deras sällskap

de som känner mig

som den jag har varit

kan jag mäta nuet

 

ensamhetskrisen

utlöste identitetskris

under lång tid då jag

kände mig som ingen

 

igår mätte jag igen

ingen var inte där

det var ju jag som

satt bland gamla vänner

 

jag själv finns

i en senare 

i mitt tycke bättre

upplaga

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-30 12:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbar upptäckt kan jag tänka mig!
Applåd!
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP