Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra människor kan färga bilden av dig så att du inte känner igen dig


Strategi

 

 

Du blir sedd för den

du inte är

bemött som någon helt annan

känner inte igen dig själv

i personens sällskap

 

En stark människa

kan få dig att vackla

Han lyssnar inte och du

tror att det är du som har fel

 

Det är själva meningen

för den andre har alltid rätt

Du ska bli tillintetgjord

Du ska krossas

 

Man möter dem överallt

Ibland där man minst anar det

Lika bra att vara beredd

Ha en klar strategi

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-01-30 13:26



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Ingenkännande läser jag och står beredd.

Eva
2009-01-30

    ej medlem längre
Tyvärr är det nog vanligast
i nära relationer.
2009-01-30

  Bibbi VIP
"Lika bra att vara beredd"
Det tar jag till mig som dagens bevingade ord.
Mycket insiktsfullt och bra skrivet.
Applåd!
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP