Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klastrofobi

I ett rum i staden jag vandrar med min ölflaska
stängs jag in i massa celler, jag blir rädd, får panik, börjar gråta
min klastrofobi kommer hitåt, den skriker, den kväver
Jag är fångad av en cellvind




Fri vers av Dr Drey
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-30 16:31



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Klas Tro Fobi kan hjälpa dig att dricka upp ölen medan vi buteljerar paniken och konserverar gråten på ort och ställe,,,,
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Dr Drey
Dr Drey