Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagdrömmar

Jag

har inte glömt
varför jag föll för dig

Jag har glömt
hur jag reste mig upp igen







och varför jag fortsatte att gå




Fri vers av åttabitar
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-30 17:55



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att fallera så inför den andre och sedan gå vidare i samförstånd med sig själv och tillvaron ger mod och en tro på mogondagen


Men tro på den stående
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar