Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjekross





kysser dina ögon

med min sol

tills glädjens vind

krossar dina murar




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-30 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP