Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom modig




Om du planerar att hjälpa mej

Om du börjar borra efter ljus i mina ögon

Var då beredd på att det svarta sprutar fontän

För min djupaste glädje ligger packad tillsammans

med min jävligaste smärta... min sjukaste förbannelse

Vill du min befrielse så kom med mod & uthållighet.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-30 22:22



Bookmark and Share


  Lia-Lej
En svart vacker pärla till text du pusslat ihop!!
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP