Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

( Det är då vi har en ) Chans att...




När du lyser med din källa av helig vrede kärlek sorg...

från din sida

När jag lyser med min källa av helig vrede kärlek sorg...

från min sida

det är då vi har en verklig chans

för jag ser ju ditt ljus i dimmorna

för du ser ju mitt ljus i dimmorna

dimmorna av illusioner & lögner & dämoner

När vi slår oss samman

i en pakt av Kärlek

Verklig Kärlek

Det är då vi har en Chans

att verkligen nå varandra

& bli oövervinnerliga.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-30 23:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket tänkvärt .....sant......
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP