Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen så Stilla i mitt liv så att jag kan bli...





Jag har begärt Stillhet.

Jag slåss för eldupphör.

Jag drar mej undan.

Blir hänsynslös

för att kunna bli omsorgsfull.

För att kunna gå igenom hela mitt Liv.

Koppla verkningar till orsaker.

Hela skalan... från mina djupaste smärtor

till mina skönaste glädjor.

Ta min inre Pojke i varmaste famn.

Mötas av Hans ömheter.

Så att jag kan bli Hel.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-31 00:06



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Allt gott till mej!!!
2009-01-31

  Dr Jimmy Johansson The 777
Allt gott till dig
2009-01-31

  Måna N. Berger
Allt gott till dig!
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP