Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regelbunden träning


konstigt
man blir pigg av att göra sig trött




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-31 07:52



Bookmark and Share


  Jojo
och glad!!
tänk att man kan bli glad på en spinningcykel eller ett löpband!!

blev faktiskt glad av dina små rader
ibland känner jag mig så konstig när jag njuter av träning
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP