Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Sanna"

Jag ligger här om natten,
och ser på dig och katten.
Nog är hon mjuk och go vår lilla katt,
men du förblir alltid en större skatt.
Stryker handen över din panna,
och viskar "jag älskar dig, min Sanna"




Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2009-01-31 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP