Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du å jag

long time no seeing

no seeing

no

nu törsta vi tillsammans

backeliter stalaktiter 

ju fler vi är

tillsammans

tillsammans

tillsammans 

hörrru jag tror

du å jag har

liten hemlighet ihop 

tjooo

en liten bagare han bor i staden mest hela dagen han bakar kakor

kakor söker maka maka söker maran

söker

söker söker söker söker öker

finner rivet

rivna möbler inuti levern

där bor en liten röst 

365  bedrifter vi hyllar

vi ekologiska människospillrer

sodom och gomorra är bara en del av bilden 

lutade mot muren faller stjärnorna i gråt 

klarakyrkan katarinakyrkan Matteuskyrkan

du som haver barnen kär ser du mig som liten är

vart jag mig i staden vänder?

livet rotar vidare sina tomma kanaler

tappar tänderna i soppan

magrar tidningsenligt modelldieten i fullkornssängen

tar mig ett par mörka ögon från statoil 

nu är jag superman in disguse

pigan från landet, soproterskan med superkrafter 

din bästa ärkeängel

tungans mål räknar baklänges 

rytmen bryter vågornas stumma klagan

moralen har ingen röst i magen

tjooo

long time no seeing

du å jag har havets törst att bränna 




Fri vers av Norma
Läst 303 gånger
Publicerad 2009-01-31 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Norma
Norma