Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar framtid




Det var natt & vi stod & tittade efter ryssarnas sputnik

Jag smekte dina flickbröst i smyg vid lägerelden

Tidigt 60~tal... efter & innan allting

Vi gömde oss i vindmöllan & vi smekte

för första gången varandra intimt

skyggt tafatt & vansinnigt upphetsade

Din frikyrkliga far satt uppe & väntade

på dej med geväret laddat

Han var tokig på mej

Han förbjöd bio dans & Elvis

Men vi bara skrattade åt honom

Vi var vuxna nu... 17 år gamla

James Dean hade kört ihjäl sej

men vi andades hans glöd

& vi kände att vår kärlek

var början till en

underbar framtid. 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-31 16:04



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ja.. den tiden, världen tillhörde oss med tusen möjligheter och ingen annan har upptäckt kärleken före oss, det visste vi ju.. Jag minns också den tiden. Både ljuvt och skrämmande.
2009-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP