Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Don't go away

 I need to be myself
I can't be no one else
I'm feeling supersonic

Jag dansar mig yr till musiken i mitt rum.

Mina skratt ekar i hela huset.

Jag är hög (hög på musik, på lycka)

och det faller silverstjärnor från mina ögon.

Jag tror inte jag har varit vackrare än så här.




Fri vers av tatjana
Läst 484 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-31 17:45



Bookmark and Share


  Sundström
omg, så fint!
jag känner verkligen igen mig.
(och det är min favoroitlåt)
2009-02-10

    Cintia
High on you. Vacker dikt.
2009-02-04

  Amy
Underbart, min vän! Och du är alltid vacker <3
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana