Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålderdom

- Jag trodde du var död. I tre minuter var du utanför mitt liv. Jag kan inte dra mig till minnes att du varit det förut.


imorgon.
hon fingrar mot ljuset utanför persiennerna.




Fri vers av inmeddiginålsögatkamel
Läst 147 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-31 20:00



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Jag läser förtröstan och hopp om framtiden i dina rader....
2009-02-01

  Burn
Språk. Och en bild. En scen. Ett utdrag.

En närhet med något bort, med förlöpande förlust, och ett spann i år, som bär hela den linje som fanns mellan. Ett två av någon, som inte var, och vad som blir kvar.

Det är som du planterat orden mot bilden, klippt in det verkande mot grunden. Jag ser en plats. Och en kontakt. Jag ser en personlighet.
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

inmeddiginålsögatkamel