Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna sig som en bluff


Vi pratade om det igår
lite skämtsamt sådär
fast med underton av allvar
över ölen
bland sorlet
kanske nödvändigt för att överhuvudtaget våga

att känna sig som en bluff
medveten
och nästan redo att genomskådas

Jag vet inte om det är vanligt
Är i alla fall inte ensam
och kanske hör det mänskligheten till

Tänk om nån skulle skrapa lite för hårt
se ytan på klippan flagna bort
märka tomheten där under
Se igenom och förstå

Det är det som oroar mig

Inte för att man inte får misslyckas




Övriga genrer av mejo
Läst 537 gånger
Publicerad 2009-01-31 21:51



Bookmark and Share


  HQ
Mycket hög igenkänning på denna!
Oron för att någon ska kika under masken
och se allt det som inte syns på ytan.
Oron för att bli "genomskådad"
Snyggt!
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

mejo