Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslan av att vilja börja om


Flera gånger har den återkommit
känslan av att vilja börja om

Men jag får inte till det
Det går inte att rensa bort det
allt det som stör däremellan

Det händer att jag känner för att stanna
Men inget sker när jag trycker på STOPP
Allting rullar ändå vidare
Och hur mycket jag än stretar emot
ligger ansvaret likafullt hos mig

Jag ser förvånat på
kanske naiv men ändå
Trodde det skulle vara enklare
Trodde ropet skulle höras tydligare
och framför allt nå fram till fler

Flera gånger har den återkommit
känslan av att vilja börja om
Jag får inte till det
Går inte att sudda ut det
allt det som redan är skrivet

och jag ser förvånat på
naiv – jag vet – men ändå
Trodde det skulle vara enklare




Övriga genrer av mejo
Läst 418 gånger
Publicerad 2009-01-31 22:04



Bookmark and Share


  HQ
Visst skulle det vara underbart om man kunde få sudda ut och börja om, istället för att alltid tvingas forma om det man redan har. En mycket tänkvärd text!
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

mejo