Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det ens ett föralltid?

Föralltid sa vi...
Men finns det ens ett föralltid?
Man kan ju säga :
- jag älskar dig nu och föralltid
men ändå tar det slut efter några dagar kanske
Man kan säga:
- Vänner föralltid
Men sen så blir de så att vissa sabbar allt

Finns det ens ett föralltid?
Jag vill tro de , tro att det finns ett föralltid mellan några
jag trodde att de va ett föralltid mellan mig o några andra
men då sabbades allt

När är så bra vänenr som vi va
då fans det ett föralltid o inget kunde sabba de
de trodde jag iallafall
men det föralltid sabbades
men det vill inte jag tro
jag tror på ett föralltid mellan en kvinna och en man , mellan vänner, mellan ja allt.

Ett föralltid finns de?




Fri vers av ElinÄlskarDikter
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-31 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ElinÄlskarDikter
ElinÄlskarDikter