Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Vridet av min vän

Jag rusar genom gatorna, Gud hjälpe mig mitt sikte är suddigt och min bil vräker ur sig skit som målar väggarna bruna och gör soltaken gula. Nu ska jag bara ta en till och sen är det bra, sen kan jag sova och inte drömma hemska mardrömmar om förbjuden kärlek och blöta organ å fy fan. Mitt i det svarta står hon och blöder ur ögonen och jag, jag kan inte hjälpa om så stormar skulle vrida världen runt mitt nav. Brudar punkare raggare hoppare ni är för fan för sköna även om jag inte kan annat än spotta just nu så det känns inte precis värdigt men det har ni glömt innan jag ens gjort det om ni ens skulle bry er för den skull. Gud vad jag önskar att någon brydde sig, ens gatstenen den fula.

Sen tar jag nattåget och kommer ned till skiten och jag vill bara bort mitt hjärta bultar hjälp mig för fan. Så även om jag är en skitstövel av den sort att jag inte orkar bry mig tillräckligt för att få din rosa dröm att gå i uppfyllelse så tänker jag fortsätta leva så stig ur vägen om det gör ont nånstans för det kommer inte att lätta innan du inser att rosa drömmar är till för bögar. Turligt nog är mitt svarta jag så mörkt att allt flagnar när jag kommer susande full som anka och spyr galla och cigarettrök på ditt fula anlete. Jag ska bli punkare och slå huvudet i väggen och skratta åt det, ja tro mig fan jag ska skratta så att jag får magsår och sen ska jag dricka ännu mera alkohol och pissa på dig när du ligger på dansgolvet.

Lite rödvin vore fint så skulle jag se lagom kulturbögig ut och vicka lite med lillfingret så att du förstår att jag gillar alternativa hål av kreativitet där marken gungar och väggarna skakar. Ta lite tobak, gå upp i extas andas ut andas in känn på trancen och säg det som du egentligen borde säga så ska du se att du landar i det land som var skapat för dig från första början. Där var dina tankar fick gro, där dina drömmar vattnades, där din filosofi tog nya vändningar, gav aha-upplevelser på rad och sköt ned dig i en REM-sömn innan du innan ens hann blinka. Sen vaknade du upp till en serverad frukost med bacon och ägg och toast och juice och kaffe och satte dig i solen och tog en god bok och lyssnade på Jack Johnson och på havsbrisen den sköna som smekte ditt skinn, å jess vad ljuvligt livet kan vara tänkte du och räknade än en gång dina pengar.

Tre skott ljöd genom förortsatmosfären och de dog alla tre, unga som de var stackarna hann inte ens mista oskulden eller köra rally i stan och skrämma gamla kärringar eller plåstra om den hemliga kärleken för att de "i misstag" råkade cykla över henne. Men se sådär är det ruttna livet som någon tokig kärring på molnen de mjuka tvingat på oss så de e att leva av bara fan och skjuta mygg med raketkastare före nån tokig jävel kommer och gör dig på smällen så du får lida i förortskvarteret i tjugo år innan du kan börja knulla runt igen, fast då är du ju för gammal och ful och ingen vill ha dig mera.

Peace out, love the nature and live the dream sucker.
Fri vers av august
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-31 22:46Bookmark and Share


  Inkarasilas
Herregud är det enda jag kan skriva. Jag tror vi är släkt. Du låter så in i helvete förbannad och skittrött att jag asgarvar och viftar med händerna. Det roar mig något kolossalt dessutom att läsa tankarna om det alternativa hålet och rosa lillfingret. Rödvin? Över din döda kropp! Hopplösheten i det drömda livet. På tjocken och stannad i tjugo år. Fyj fan. Kan fan inte läsa mer nu, jag börjar babbla så förbannat. Räkna pengar hehe. Pank och morrande i soffan. Join me. It's a DREAM! Haha!
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

august
august