Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur mycket älskar du mig?


Bara en

Och då sade han:
Kom alltid
ihåg att
jag älskar dig
som
du älskar mig
ty
kärleken är
inte två känslor
kärleken är
en




Fri vers av jeanfredrik
Läst 581 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-01 01:53



Bookmark and Share


  Svartochvitt
spännande! Känslosamt och kort, gillar den starkt!
2009-02-21

  Tim Söderberg
bra skrivet!
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

jeanfredrik
jeanfredrik