Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bara påstår (fritt ur rimlexikon)


Törnsnår

Livet knallar och det går
Livet bara går och går

Ömsom fäller jag en tår

Tiden läker alla sår
Tiden lämnar sina spår

Tänk, jag blir 44 i år

Om vintern den var svår
kommer snart en vår

Om dagen går i samma spår
och på natten räknas samma får
Ja, man skördar det man sår

Alla målen som man kanske inte når
Alla saker som man kanske inte får

Mannen som visade sig vara svår
Kärleken som kanske inte var vår
Men sådant är livet så vitt jag förstår
Det blir inte vad man förutspår
Man dras till det man åtrår
Och blir kvar med det som återstår

Livet, är det som man genomgår

Så om du frågar hur jag mår:
Jo tack,
Det knallar och det går




Fri vers av Leva Livet
Läst 523 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-01 09:03



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Underbart underbart..vemod OCH acceptans så väl sammanvävt!!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Leva Livet
Leva Livet