Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar längta igen

Längtan brister ut

genom olika former

Bejakar dess uttryck

i periferin


Bilder som doftar

ord som ger gåshud

Dina verk förtrollar mig


Får mig att känna mig

hemma i längtan

tomheten bortblåst

som genom en vind


När jag bejakar dig

Meningsfullt blomstrar

Jag låter åtrån väcka mig






Fri vers av Cosmic Johanna
Läst 1287 gånger och applåderad av 47 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-01 17:37



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Så fantastiskt vackert med härlig känsla
2023-02-07

  Quasimodo
Livsvarmt om modet att våga längta och viljan att släppa taget och låta känslor bli!!
2011-03-25

    Cbastian
Såå bra, finner inga ord:)
2010-05-30

  peter markurth
oerhört bra
2010-02-08

  Johan Bergstjärna VIP
Rader som blomstrar av meningsfullhet, utan längtan inget liv.
2009-10-18

  ~Leonardo~
Fin hyllning till en vän och för den "rush" som dikter kan ge.
2009-08-25

    soulless
Underbar text... intesiv och vacker!
2009-08-16

    ej medlem längre
helt underbar! att leva hela liv i längtan. ord som ger gåshud är mums.
2009-08-02

    ej medlem längre
Svårt veta
om diktjaget är fokuserad
på ett
eller mer allmänt hållen
i vilket fall
här avslöjas
för mig att alla poeter
har ett sorts
hemligt
kärleksförhållande
2009-07-24

  Mr Lindemann VIP
En livsbejakande text som ger vidhanda att vi bör inse livet som den är
Åtrån är en deöl av den hormonstinna natiren som pockar på i ens kropp
2009-07-08

  Bibbi VIP
Störtskön!
Applåd!
2009-03-08

  Fånga dagen
vacker hyllning underbart
mvh Anna-Karin
2009-02-27

  blackandwhite333
Härligheten är att väckas av åtrån.

Bra skrivet :)
2009-02-11

    CHS
Härlig text! Låt din längtan brista ut!
2009-02-10

    ej medlem längre
Skönt att bli väckt av åtrån och vila i och vara hemma i sin längtan. Lite grann verkar det som om diktjaget på något sätt börjat känna sig levande igen och vaknat till doftande bilder och förtrollande verk, vilket sannerligen är en ljuvlig känsla. Tomheten är borta, meningsfullheten blomstrar...Vackert, lite somrigt och varmt i känslan och härligt ömsesidigt bejakande.
2009-02-08

    ej medlem längre
Sensuellt vacker:)
2009-02-06

  prinscess VIP
vad ljuvligt vackert
2009-02-05

  Ewa Flower
Jag tycker väldigt mycket om denna modiga energi som bara tränger sig fram hos dig och åter igen vågar hoppas på något nytt!!! Kram! EWA (smakar som blåbärsputte!??)
2009-02-05

  Johan Bergstjärna VIP
Who´s the poet?
Vackert.
2009-02-04

  Lotti
skön längtan du förmedlar här
2009-02-02

  * Ammi *
Underbar text som ger hopp om livet och kärleken!
2009-02-02

  friheten
Underbar
2009-02-01

  MeAmmie VIP
Hur vackert är det inte att bli väckt av åtrå!
Fina njutningsfulla rader som alltid (:
Namaste/Ammie
2009-02-01

  Lejonhjärtas poesi
En skön längtansdikt och snart ska våren knoppas inför sommarens åtrå och frodighet...
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Cosmic Johanna
Cosmic Johanna