Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är så fasansfullt vacker men vad hjälper det när det är det enda du ser i mig.


Beröring

Hans fingrar sveper över mynningen och fortsätter nedåt
glider över champagneglasets välvda form.
Vilar ett kort ögonblick
Märker det med sina fingeravtryck

Rastlöst fortsätter han sin utforskning
Snuddar ett ögonblick vid min hud
Smeker foten på glaset och fortsätter uppåt igen

Fjäderlätt beröring över min hand
Greppar sedan om min handled och mitt välplanerade andetag fastnar i halsen
Oberörd av min tappade anda lämnar han ett spår av gåshud över mina armar

Hjärtat slår allt hårdare och allt fortare när han lägger huvudet på sned i koncentration och låter fingertoppar dansa över den strama huden på min hals och över mina käkben
Han låter pekfingret vila över mina läppar men vänder sig bort.

Jag ser ut över det lugna havet i solnedgång
Sedan på honom
Hans hand rör vid en snäcka och sedan en vit sten.


För honom är jag bara ett av alla vackra ting.
Jag undrar när han kommer att överge mig.




Fri vers av 3_miles_high
Läst 451 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-01 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high