Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min älskade







Vad betyder dina vingar för mig

Vad betyder din lycka för mig


En himmel behövs

för att

du ska se min själ


Jag slår mig ner

för att

du ska flyga upp


Flyg upp

bli fri

och

Förlåt mig

om jag har sårat dig


Nu ska jag slå mig ner

för att

du ska flyga upp

och

bli fri

min älskade






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 1316 gånger och applåderad av 54 personer
Publicerad 2009-02-02 00:01



Bookmark and Share


  peter markurth
mycket bra..
2009-02-17

  Andrum
Så otroligt fin!
2009-02-09

  Losnall
Sånt borde kunna hända mig:)

Me is a kärlekspessimist
2009-02-05

    © Birgitta Wäppling VIP
Väckert sällsamma tankar om kärlek och saknad.

"En himmel behövs

för att

du ska se min själ"
2009-02-05

    wildrosen
bokmärkes....
2009-02-04

  Lejonhjärtas poesi
Läser denna igen och sannerligen har du poesin i blodet, skriv av hjärtat skriv!
2009-02-03

  Michaela Dutius
Du målar med kärlek och blod förunderliga dikter
2009-02-03

  JNI
du finner ord som få !!
kan beskriva med dina silkeslena ord men måla som akvarell !
2009-02-03

  Maria Natasja
Oj, vad vackert du förmedlar och förpackar denna text...urtjusigt...
2009-02-02

  Cosmic Johanna
Vackert, du berör alltid med kärlekens teman.
2009-02-02

  Afrodite
Romantiskt vacker och stämningsfull. Grattis till uppmärksammad text!
2009-02-02

  Mr Lindemann VIP
Berörande fin och verkligen en text som med sin finkänslighet tar in en i sitt rike där man så får vistas i detta land av poesi för en stund


Tack
2009-02-02

    Lindizz
Så innerligt vackert du skriver.
2009-02-02

  Suzy med punkterna
Det största beviset på kärlek..........att låta gå hur ont det än gör. Mycket vackert beskrivet!
2009-02-02

  kärleks ängel
att göra uppoffringar det är kärlek oxså
2009-02-02

  Eaglemountains VIP
Underbart och kärlekfullt skrivet .......
2009-02-02

  * Ammi *
Vackert om ömsint ..
flyg fri!

kram
2009-02-02

  Lejonhjärtas poesi
Ljuva rader om kärlek!
2009-02-02

  anits VIP
Så vackra tankar
2009-02-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst den är
underbar
tankens
flykt i en
rymd kan ju
aldrig bli skymd!
2009-02-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst den är
underbar
tankens
flykt i en
rymd kan ju
aldrig bli skymd!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic