Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I



vakenvind
smeker stilla

natten






Övriga genrer av Jori
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-02 02:50



Bookmark and Share


  Trätobroder
Spöklikt skön
2009-02-25

  Tina Q
Så skört, sprött vackert skrivet
2009-02-25

  Rejja~
planterar dig ett vänteträd med ljus i kronan
Gillar den här nattensamma men ljuslängtande dikten
:D
2009-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Jori
Jori

Mina favoriter
tystnad
På knä