Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


STORMANDE HAV


så brusar åter upprört hav
som stormen piskat hårt
så viner vinden runt det hus
vi byggt och kallat vårt
ett hav som når till varje hamn
men aldrig längre in
ett hav som ropar hennes namn
och havets röst är min
ett hav man gärna färdas på
men aldrig dyker i
ett hav med många mörka djup
och vilt sjöröveri
men stormar det så måste det
få storma tills det dör
tills Mästarn från genesaret
som alltid ser och hör
i kärlek räcker ut Sin hand
och helande berör
en sårmärkt hand från himmelen
når även utanför...

LARZ GUSTAFSSON 18/5 2008







Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 555 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-02 09:23



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Mästerlig stormande text.....
2019-05-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text. Tack för den.
2019-05-06

    ej medlem längre
Mycket vacker melodiös poesi!
2019-05-06

  mare VIP
Härlga rader......Mästarens hand finns där alltid...
2009-02-02

    ej medlem längre
SNYGGT!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP