Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN SÅNG FÖR ALLA OSS SOM INTE PASSAR IN

det finns en sång för trasiga
som hamnat utanför
för sådana som sätter sig
på tvären och som stör
den susar fram i gränderna
där fint folk aldrig går
beväpnar oss till tänderna
med solsken och med vår
om du betraktas som apart
bland hitler citys hus
i den mentala natten svart
finns likafullt ett ljus
en ton som skär igenom och
slår upp ett stråk av glöd
just när du börjat misstänka
att världen var helt död
så lyssna nu, min vän och sjung
en sång för friheten
om att du aldrig någonsin
vill dagtinga med den

LARZ GUSTAFSSON

080828




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 1013 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2009-02-02 09:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, sant, friheten är värdefull!
När allt är motigt, man är sårbar,
stolt, men skör...
kanhända mår man bättre utanför.
2018-08-05

  Suzy med punkterna
Suveränt...om man nu får utrycka sig så;=)
2010-08-24

  Cosmic Johanna
Sång om frihet det gillar jag, melodin letar sig fram.
2009-02-03

    Tea Alex
Jättegullig!!!
2009-02-02

  Jack E. Gladh VIP
Skrivet med hjärtat.
Grattis till uppmärksammad text!
2009-02-02

  Vildand VIP
Må du minnas för denna sång, så underbart skriven !!
2009-02-02

  Mats Henricson
grattis också till placeringen !
2009-02-02

  Carola Zettergren
STRÅLANDE som vårsolen i all sin glans!!!:)
2009-02-02

  Teresia Ridell
Stämmer in;takten sitter kvar sen den gamla "goda" tiden !!
2009-02-02

    Lars Gullberg
Punkblomma till dej

Lasse
2009-02-02

  mare VIP
Verkligen bra !!
2009-02-02

  anits VIP
Den här texten berör verligen,
mycket tänkvärt
2009-02-02

  lycksele
Refräng:
Det här är en sång för alla dom
som aldrig hittat nån att dela sin glädje och sorg med
En sång för alla dom
som inte kommer hem till nån som frågar hur det är
Den här sången är till dom
/Mauro Scocco
2009-02-02

  Mats Henricson
En balanserad och FIN skriftställning som berör.....
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP