Foto Allu O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Allu O


En ny nyans av blått

kanske ett av sorgens

många ansikten

är den borttappade

förmågan till annan

längtan än den

efter tid

som var

 

 

den längtan

fick själv bestämma

tiden

varade tills

den blev jag

 

så satt jag plötsligt

och längtade

till en vän och

förväntansglädje

påminde mig om sin existens

 

en ny nyans

av blått

strimmade min himmel




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-02 11:04



Bookmark and Share


  Hans Christian
Texten är mycket vacker och andas hopp. Första strofen skulle klara sig själv som dikt, så bra är den.
2009-02-02

  Bibbi VIP
Här andas hopp.
2009-02-02

  Ronny Berk
förmedlar mej den poesin en soluppgångs förhoppningar, vackert med förväntans nyanser i blått...
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP