Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full vår-rulle på Returen

På paketets bild - kåldolmar
färdigstekta, läckra.
Toapapper i oändligt rullande.
Dagens tidningar som är gårdagens och dagar långt
förinnan.
Plong bland flaskor; sniken hågkomst av svunna glada
timmar.
Pensionärerna är ute i solskenet!




Övriga genrer av vera gade VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-02 14:30

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    papillon
Hehe - "återvinningsstationen" - en nästan surrealistisk plats.

Vid mogen ålder
finner man sopcontainern
märkt ”Pensionärer”
2009-02-05

  vera gade VIP
DAFGAARD M.FL. ÄR TRÖTTA PENSIONÄRERS RÄDDNINGSPLANKA - LIKNAR IAF MAT. HAR DOCK LÄST EN MATBOK OM VAD SOM INNESLUTS I DESSA PRODUKTER;((( SVENSKA FOLKETS UTOMORDENTLIGT LAGLYDIGA MEDBORGARE SAMLAS VID VACKERT VÄDER TILL EN STILLA MANIFESTATION AV SIN MEDBORGARANDA;-))
2009-02-02

  Björn Nilsson VIP
Full rulle på sopberget verkar det som.
Det är bättre att steka kåldolmarna själv, och göra en god sås till.
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP