Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upptäckt i medvind

 

så kom det sig

att längtanslängtan

inte enbart går i imperfekt

 

så kom det sig

att lusten vill ha mer

äventyren väntar

 

Barcelona here I come

och jag hinner få se Gaudi

innan evigheten hämtar mig

 

så kom det sig att

det ena gav det andra och

att min bästa vän och jag äventyrar

tillsammans några dagar

och plötsligt

ser jag

solen le




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-02 14:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag som hatar vinter och kallt ...är jag avundsjuk????
När bär det av?
2009-02-03

  Hans Christian
Grattis ! Oj vad roligt.
2009-02-02

  Bibbi VIP
Gläder mig oändligt åt detta äventyr för Dig och Din vän.
Applåd!
2009-02-02

  Mr Lindemann VIP
Jag längtar
Jag längtar så
Jag längtar så till den tid där jag kan se Barcelona och dess rikedom

I framtiden


Viva Barca!
2009-02-02
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP