Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn

Om du inte skådat Jupiters månar
vad vet du då om rymden
Om du inte sett Venus morgonglimra
vad vet du då om Himmelen

Och vad vet du om dina barn
om du inte sett deras ögon
föda stjärnor.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-02 15:24



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Ojoj...Väldigt bra!
Du är en klok man!
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP