Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dramalandet bland fågelburar och fågelskådare


Kikaren är lös, siktet faller, den dimmar sig till fjärran,
jag ställer in ett bättre sikt
Siktar på negerbollar och vita tapeter,
träffar gröna papegojor och skrikande gäss
som flås av barbariska händer, spolas med
leverskit av stora slangar, för att låta Östermalmherrar
på Östermalms finaste restaurang i Östermalms finaste kvarter
med sällskap, att få briljera med sina gröna till en herrskapsmiddag
med gåslever,
utan en tanke




Fri vers av Dr Drey
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-02 19:09



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Placerar dumdumkulan mitt i mellan ögonen på knottet efter sista skottet på slottet,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
2009-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Dr Drey
Dr Drey