Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time awaits everyone belly love

Du ser ner på mattan och säger
Minns du den gången vi satt där med katten, skorna som var smutsiga av löven som blandats i lera, godiset, korten, den gamla cdfreestylen, och ljudet av kastruller på övervåningen
Minns du det?

Men det var bara en dröm du drömmer
du har fel

Du ser på mig
nej
det var bara som en dröm när jag var hel




Fri vers av åttabitar
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-02 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar