Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan jag få låna ett plåster?

Jag vill vara liten!
Skrubbsår på knät
och
jag finner tröst i mammas famn.
Jag får plåster på såren
och allt känns bra igen.


Jag vill inte vara stor!
Ett hål i hjärtat och en klump i magen
och
jag finner ingen tröst någonstans.
Kan jag få låna ett plåster?




Fri vers av egotuilla
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-02 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla