Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa att du hade tid...


Sen när började gemenskap
kännas ensam?


Med dig är jag fri!
Med dig är jag fast!


Du sa att du hade tid,
men du visste kanske inte hur länge?



Mina kvävda skrik fastnar,
i den vita tapeten
och färgar de svarta.




Fri vers av egotuilla
Läst 243 gånger
Publicerad 2009-02-02 19:53



Bookmark and Share


    tuffsen
åh, bra!
2009-03-02

  Solstorm
jag gillar den så mycket!!
särskilt de sista stycket!

puss va!
2009-02-03
  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla