Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gav mig en gloria


Du gav mig liv!



Jag var en ängel
Utan gloria.


Du såg mig!


Du tog mina skratt
Och dina kyssar
Och gjorde mig en gloria.



Du ger mig liv
Och
Du ser mig!




Fri vers av egotuilla
Läst 298 gånger
Publicerad 2009-02-02 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

egotuilla
egotuilla